Best practices voor het maken van een professionele website

Het maken van een professionele website is cruciaal voor uw bedrijf. Dit komt omdat een website een effectief marketingtool is dat is ontworpen om uw producten of diensten te promoten. Daarom is het belangrijk om een website te ontwerpen die gemakkelijk toegankelijk is. Hierdoor kunnen mensen uw website gemakkelijk vinden, door uw producten en diensten bladeren en contact met u opnemen. U kunt ook integratie van sociale media aan uw website toevoegen, waardoor het voor mensen gemakkelijker wordt om uw inhoud te delen.

Ontwerp

Het hebben van een professionele website is een geweldige manier om de zichtbaarheid te vergroten, bekendheid te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien. De website is misschien het meest zichtbare publieke gezicht van uw bedrijven en het is ook uw belangrijkste marketingactief. Met een professionele website heeft u een platform om uw expertise te presenteren en potentiële klanten te lokken.

Een professionele website moet uw producten en diensten op een goed doordachte manier laten zien. Uw website moet een thuisbasis zijn voor uw hele bedrijf. Uw bezoekers moeten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Dit betekent dat u ervoor moet zorgen dat uw site mobielvriendelijk, gebruiksvriendelijk en schaalbaar is.

Een goede website moet ook een goed uitgevoerde sitekaart hebben. Een sitekaart moet u laten zien welke pagina's het belangrijkst zijn. Dit helpt u om te voorkomen dat u een website heeft die rommelig en moeilijk te navigeren is. Het is ook een goed idee om uw sleutelpagina's te identificeren en ervoor te zorgen dat ze zijn opgesloten.

Inhoud

Of u nu een website voor uw bedrijf bouwt of gewoon op internet vaart voor uw volgende grote verhuizing, u hebt waarschijnlijk een soort website tot uw beschikking. De vraag is, wat moet je zien om daar te komen? Gelukkig zijn er een paar best practices om je onderweg te helpen. Een paar tips en trucs zullen een lange weg gaan om ervoor te zorgen dat uw nieuwe website het beste is dat het kan zijn. Wees bijvoorbeeld niet bang om uw ontwikkelaar om tips te vragen. Voor een kleine vergoeding doen ze graag een gratis audit van uw website voor u!

Laadtijden

Het ontwikkelen van een professionele website heeft een aantal factoren die het succes ervan kunnen beïnvloeden. Onder de factoren zijn visueel ontwerp, kwaliteitsinhoud en laadtijd van de pagina. Uiteindelijk is de snelheid van een website een sleutelfactor bij de ranglijst van zoekmachine en site -conversies.

In 2010 begon Google te factoren dat pagina tijd laadde in de algoritmen voor het rangschikken van de zoekopdrachten. Het resultaat: websites met langzamere pagina -laadtijden ervaren lagere ranglijsten.

Sites die in minder dan drie seconden laden, worden als professioneler beschouwd, terwijl degenen die langer duren om te laden een slechtere gebruikerservaring hebben. Bijna de helft van de webgebruikers verwacht dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Hoe langer een pagina duurt om te laden, hoe minder waarschijnlijk een bezoeker terugkeert naar de site.

Integratie van sociale media

Het opnemen van sociale media -integratie op een professionele website is een manier om uw bedrijf te promoten en uw doelgroep te betrekken. Met sociale integratie kunnen bezoekers contact maken met uw sociale media -accounts zonder uw website te verlaten. Evenzo kan het klanten helpen naar uw zakelijke evenementen of andere inhoud.

Een goed onderhouden sociale aanwezigheid kan het verkeer naar uw website vergroten en de conversies vergroten. Dit kan ook het merkbekendheid verbeteren. Hiermee kunnen uw klanten uw inhoud delen en feedback geven. Het geeft hen ook de kans om meer te leren over uw bedrijf en producten.

Integratie van sociale media kan ook worden gebruikt tijdens productdoningen. Uw werknemers kunnen tijdens productpresentaties sociale media -accounts gebruiken, waardoor uw publiek kan zien wat ze kunnen verwachten.

Privacybeleid

Het creëren van een beknopt privacybeleid is een goede manier om uit te leggen hoe uw organisatie omgaat met persoonlijke informatie. Het beleid moet beschrijven waarom de informatie wordt verzameld, die verantwoordelijk is, hoe deze wordt beveiligd en hoe lang het zal worden bewaard. Het creëren van een beleid is niet moeilijk, maar het is een belangrijke onderneming.

Een privacybeleid is een juridisch document dat beschrijft hoe een organisatie persoonlijke informatie omgaat. Het kan wettelijk vereist zijn. Het is bijvoorbeeld vereist door de Algemene verordening van de Europese vakbonden Algemene gegevensbescherming. Het kan ook vereist zijn door een bedrijfscontracten met derden. Een bedrijf kan een derden gebruiken om creditcards te verwerken. Een derde kan ook worden gebruikt om gebruikersinformatie op te slaan.


Vraag hier uw gratis offerte aan

Wenst u graag een offerte voor een nieuwe website of webshop? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk aan.
Op basis van je informatie maken wij een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Ik heb interesse in...


Heeft u al een domeinnaam?

Uw gegevens