Free cookie consent management tool by TermsFeed

Hoe een 404 -fout te gebruiken om de website te optimaliseren voor zoekmachineoptimalisatie

404 Fout is een HTTP -statuscode die aangeeft dat een pagina niet langer beschikbaar is op een website. Er zijn verschillende redenen waarom dit zou kunnen gebeuren. De domeinnaam kan bijvoorbeeld zijn verwijderd of de pagina kan zijn verplaatst.

Een 404 -pagina is een uitstekende manier om klanten in de goede richting te wijzen en de zoekmachineoptimalisatie van uw websites te vergroten. De pagina kan verschillende functies hebben, van een zoekvak tot links naar de startpagina en categoriepagina's. De pagina kan ook worden gebruikt als een manier om bezoekers aanvullende informatie te verstrekken en nieuwe leads te genereren.

Er zijn verschillende redenen om een aangepaste 404 -pagina te maken, en het is belangrijk om bepaalde best practices te volgen om ervoor te zorgen dat de pagina werkt zoals bedoeld. Met het maken van een aangepaste 404 -pagina kunt u creatieve functies en branding toevoegen. Het helpt u ook om bezoekers langer op uw website te houden en vermindert uw bouncepercentage. Het is ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat bezoekers de inhoud krijgen die ze willen.

Een 404 -pagina kan een leuke manier zijn om bezoekers te betrekken en te laten zien wat ze willen.

Een aangepaste 404 -pagina maken is een goede manier om het aantal bounces te verminderen en gebruikers langer op uw website te houden. Er zijn verschillende functies die u op uw pagina kunt opnemen om uw conversies te vergroten. Neem bijvoorbeeld links op naar de meest populaire categorieën, blogberichten en producten. U kunt ook afbeeldingen en links naar contactgegevens opnemen. U kunt ook een zoekvak opnemen om bezoekers langer op uw website te houden.

Een aangepaste 404 -pagina is een goede manier voor u om bezoekers de informatie te geven die ze nodig hebben terwijl ze hun indruk van uw bedrijf verminderen. Dit is vooral belangrijk als u een technologiebedrijf bent dat de betrokkenheid van gebruikers probeert te verbeteren. Als u een zoekvak aan uw 404 -pagina toevoegt, wordt bezoekers langer op uw site gehouden en uw bouncepercentage verlaagd. Het is ook raadzaam om contactgegevens en een live chatfunctie op te nemen. Hierdoor kunnen bezoekers u en uw team bereiken.

Als u niet zeker weet of uw aangepaste 404 -pagina een goed idee is, wilt u misschien die in Google Search Console bekijken. Deze tool laat je zien welke pagina's meestal worden bekeken, en het geeft je ook een lijst met zachte en harde 404 pagina's.


Vraag hier uw gratis offerte aan

Wenst u graag een offerte voor een nieuwe website of webshop? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk aan.
Op basis van je informatie maken wij een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Ik heb interesse in...


Heeft u al een domeinnaam?

Uw gegevens