Hoe u meer websitebezoekers kunt krijgen via zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Het gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO) -technieken is de sleutel tot meer websitebezoekers. Zoeken is de nummer één stuurprogramma voor verkeer naar inhoudssites. Zoeken verslaat sociale media met 30%. Een website moet in de beste zoekresultaten staan om bezoekers van websites te krijgen.

Blogs zijn een andere geweldige manier om meer websitebezoekers te genereren. Een blog heeft 434% meer door zoekmachines geïndexeerde pagina's dan een standaardwebsite. Bovendien staat een blogbericht met langere inhoud beter in zoekresultaten dan een korter bericht. Een blogbericht met meer dan 1.000 woorden heeft een kans van 46% om te rangschikken op de eerste pagina van Google -zoekresultaten, terwijl een bericht met minder dan 200 woorden slechts 17% kans heeft.

Een andere geweldige manier om meer websitebezoekers te genereren, is door een community te bouwen. Stel forums op op uw website waar uw bezoekers vragen kunnen stellen. Ontwikkel bovendien een robuust commentaarsysteem via een externe oplossing.


Vraag hier uw gratis offerte aan

Wenst u graag een offerte voor een nieuwe website of webshop? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk aan.
Op basis van je informatie maken wij een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Ik heb interesse in...


Heeft u al een domeinnaam?

Uw gegevens