Free cookie consent management tool by TermsFeed

Wat is een leuke website?

Of u nu een gloednieuwe site maakt of een bestaand bijwerkt, er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden. Een van de belangrijkste is de functionaliteit van de site. Het moet gemakkelijk zijn om te navigeren en een positieve gebruikerservaring te bieden. Een goed ontworpen website moet ook webverkeer sturen en bezoekers omzetten in klanten.

Een andere belangrijke factor bij het maken van een leuke website is het gebruik van kleur. De juiste kleuren kunnen u helpen zich te onderscheiden van de menigte. U wilt ook kernkleuren gebruiken in al uw marketingmateriaal. Dit is een van de beste manieren om bezoekers te helpen begrijpen waar uw merk om draait.

Naast kleuren moet u ook lettertype -stijlen op de juiste plaatsen gebruiken. Over het algemeen zijn SANS Serif -lettertypen het beste om op internet te lezen. Als je een lettertype gebruikt dat moeilijk te lezen is, kunnen bezoekers gefrustreerd zijn en vertrekken.

Een geweldige website maakt ook gebruik van afbeeldingen om inhoud te verbreken. Het gebruik van een grote video op de startpagina is hier een leuk voorbeeld van. Een sitekaart kan ook nuttig zijn.

Voor een goede website moet de navigatiebalk gemakkelijk te vinden zijn op elke pagina. U moet uw site ook testen op verschillende soorten schermen om ervoor te zorgen dat deze op alle apparaten leesbaar is. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat al uw knoppen op verschillende maten schermen klikken.

Er zijn veel andere elementen om te overwegen bij het maken van een goede website. Afgezien van de navigatie, moet u ook rekening houden met het ontwerp en de structuur van uw website. U moet er ook voor zorgen dat al uw inhoud relevant is voor uw doelgroep. Het toevoegen van originele inhoud zal ook interesse opbouwen en bezoekers aanmoedigen om met u in contact te komen.

Graphics toevoegen is ook een geweldige manier om uw website meer opvallend te maken. Afgezien van de standaard productafbeeldingen, kunt u ook video's of andere afbeeldingen toevoegen die mensen in actie tonen. Dit geeft bezoekers een meer authentieke ervaring. Een video kan bezoekers ook een rondleiding door uw faciliteit geven en pronken met uw producten. U kunt zelfs gratis stockafbeeldingen gebruiken om uw website professioneler te laten lijken.

U moet ook rekening houden met het gebruik van pictogrammen. Deze kunnen uw website helpen beter te presteren op Googles -zoekmachine. Als u een e -commerce -site heeft, moet u productfoto's van hoge kwaliteit gebruiken. Ze hebben ook een broodkruimelnavigatie om bezoekers te helpen hun weg te vinden.

De beste websites hebben een duidelijk doel en een functioneel ontwerp. Deze sites helpen bezoekers te leren over uw bedrijf en product, terwijl ze ook een geweldige gebruikerservaring geven. De beste websites zijn eenvoudig en schoon, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren.

De beste websites gebruiken ook kleur om hun bezoekers te helpen de informatie te vinden die ze zoeken. Een kleurenschema van drie tot vier kleuren is een goed idee.


Vraag hier uw gratis offerte aan

Wenst u graag een offerte voor een nieuwe website of webshop? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk aan.
Op basis van je informatie maken wij een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Ik heb interesse in...


Heeft u al een domeinnaam?

Uw gegevens