Website ontwikkeling

Technische ontdekking

Beoordeling van de situatie, doelstellingen en eisen.

We beginnen met het beoordelen van uw huidige omgeving en technologie stack, spreken met uw belangrijkste stakeholders en tech leads. Ons doel is om uw zakelijke behoeften te begrijpen, en te leren hoe deze uw technologie eisen informeren. Als we ook uw website ontwerpen, maakt de technische ontdekking deel uit van een geïntegreerd ontdekkings- en strategieproces.

Planning

Het creëren van een technologiestrategie die werkt.

Een optimale technologie-architectuur vereist een vakkundige afweging van factoren - huidige en toekomstige behoeften, workflows, integraties, wettelijke vereisten, in-house technische middelen en, natuurlijk, budget - om tot de juiste oplossing te komen. 

Ons ervaren technologieteam fungeert als uw strategische partner - het helpt u bij het herbouwen van uw technische stack of bij het vinden van een oplossing die goed samengaat met de tools die u al heeft.

IA-ontwerp en copywriting

Het leveren van een complete website oplossing.

Wij zijn een end-to-end website-ontwikkelingsbureau, dus we zijn meer dan in staat om uw digitale strategie, informatie-architectuur, website-ontwerp en content-creatie te verzorgen.

We beginnen vroeg met het plannen van de functies die we weten dat de site nodig zal hebben, zodat we de ontwikkeling op de juiste manier kunnen plannen. En we ontwerpen de website met een goed begrip van de unieke mogelijkheden van het platform waarop de site zal worden gebouwd.

Front- en Back-End codering
We merken dat de meerderheid van onze klanten de voorkeur geeft aan een hybride ontwikkelingsaanpak, waarbij we de MVP bouwen met behulp van een Waterval-methodologie, en vervolgens nieuwe functies en verbeteringen toevoegen in Agile sprints, maar we kunnen en werken ook op andere manieren. 

Onze ontwikkelingsteams zijn vloeiend in het hele scala van moderne webontwikkelingstalen, waaronder PHP, .Net, Java, HTML5, CSS en Javascript. Met onze reeks partnerships hebben we expertise - inclusief vele certificeringen - voor een breed scala aan CMS-opties. 

Elke build krijgt een toegewijde technische Project Manager toegewezen, die uw even toegewijde Account Director zal ondersteunen bij het efficiënt beheren van de kwaliteit van het werk, de tijd en het budget.

Quality assurance (QA)

Testen tegen meer dan 50 controlepunten.

We zijn fanatiek over QA, met toegewijde teams die meedogenloos de site evalueren tegen meer dan 50 controlepunten voordat het zelfs maar in de buurt komt van livegang.

We betrekken onze klanten er graag bij - terwijl de site in beta is, staat hij op een ontwikkelingsserver, waar u en uw team ermee kunnen spelen, proberen hem te kraken, en ons helpen eventuele bugs te verwijderen.

CMS Training + Lancering

Uw team voorbereiden op de oplevering.

Wanneer we uw nieuwe site opleveren, gooien we u niet zomaar de sleutels toe en rennen we weg. We leiden u door het CMS, laten u zien hoe het te gebruiken (en hoe het niet te gebruiken), en zorgen ervoor dat iedereen die met de website te maken heeft, zich vertrouwd voelt met het beheer ervan. Op de dag van de lancering is het tijd om te vieren - en om verbeteringen te plannen die nog meer waarde opleveren voor uw gebruikers en uw bedrijf.


Vraag hier uw gratis offerte aan

Wenst u graag een offerte voor een nieuwe website of webshop? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk aan.
Op basis van je informatie maken wij een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Ik heb interesse in...


Heeft u al een domeinnaam?

Uw gegevens